Caprioara cu sos de tei

Caprioara cu sos de tei Florile de tei, betele de scortisoara, zeama de lamaie si putina apa se pun la fiert intr-o tigaie la foc mic, apoi se adauga untul si jumatate din busuioc. Antricotul se curata de pielite, se dezoseaza, se taie ca pentru friptura,...[ toata reteta ]

Prepelita la tava

Prepelita la tava Prepelitele se jumulesc, se parlesc pe flacara, se sterg, li se scot intestinele, maruntaiele si plamanii care se arunca, oprind doar ficatul, care se introduce in prepelita curatata. Se sareaza si se pipereaza putin....[ toata reteta ]

Iepure cu tulpini de telina

Iepure cu tulpini de telina Carnea de iepure se curata, se spala, se sterge bine de apa, se portioneaza, apoi se pune timp de 30 de minute intr-o marinata formata din ulei, sare si piper, usturoi si verdeata,...[ toata reteta ]

Gasca salbatica cu ciuperci

Gasca salbatica cu ciuperci Pieptul de gasca se curata, se spala, se sterge, se condimenteaza si se lasa in repaus 10-15 minute, apoi se taie in bucati, se aseaza intr-o tava, se pune untul pe deasupra si se introduce tava in cuptorul incins...[ toata reteta ]

Caprioara cu carote

Caprioara cu carote Carnea de caprioara se tine la bait cateva ore ca sa se fezandeze, se scoate, se spala si se sterge cu un servet curat, apoi se portioneaza. Fiecare bucatica de carne se taie, formandu-se un buzunar...[ toata reteta ]

Prepelita cu smantana

Prepelita cu smantana Se jumulesc, se parlesc pe flacara, se sterg, se scot intestinele, maruntaiele si plamanii si se arunca, oprind numai ficatul care se pune in prepelita curatata. Se taie prepelitele pe jumatate in lung, si se sareaza putin....[ toata reteta ]

Piept de rata cu mere

Piept de rata cu mere Pieptii de rata se spala, se sterg, se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei, pana cand carnea devine crocanta....[ toata reteta ]

Caprioara cu prune si menta

Caprioara cu prune si menta Se fasoneaza muschiul de caprioara, se spala si se sterge cu un servet uscat, dupa care, cu un cutit lung si subtire, se formeaza doua gauri pe toata lungimea muschiului. Se scot samburii din prunele uscate, taindu-se in doua pe lungime,...[ toata reteta ]

Pilaf de prepelita

Pilaf de prepelita Prepelitele se jumulesc, se parlesc la flacara aragazului, se sterg, se scot intestinele, maruntaiele si plamanii care se arunca, oprind numai ficatul care se introduce in abdomenul curatat. Se sareaza si se pipereaza putin....[ toata reteta ]

1 | 2 | 3 | 4