Tagliatelle cu sos rece de iaurt

Tagliatelle cu sos rece de iaurt Se pun intr-un vas adanc branza de vaci si iaurtul, se amesteca pana la omogenizare si apoi se adauga usturoiul tocat fin. Se amesteca apoi cu verdeturile tocate, sare, piper si chimen, condimentandu-se astfel dupa gust. Susanul se rumeneste fara grasime, intr-o tigaie de teflon, si se adauga in sosul de iaurt, dupa ce acesta s-a racit. Pastele de tagliatelle se pun intr-un vas cu apa clocotita cu sare, se fierb circa 6-8 minute pana cand sunt gata, se scurg bine si se aseaza pe un platou sau farfurie, servindu-se cu sos deasupra.



4 portii

200 g branza de vaci foarte grasa
300g iaurt
1 catel de usturoi
1 leg de marar
1 leg de busuioc
1/2 leg de cimbru
1/2 lingurita de chimen
2 lingurite susan
300 g tagliatelle
sare si piper

Pofta Buna !