Spaghetti cu sos vanatoresc

Spaghetti cu sos vanatorescSpaghetti se fierb in apa clocotita cu putina sare, circa 8-10 minute, apoi se scurg de zeama, se stropesc cu ulei si apoi se tin la cald.Pulpa de iepure, morcovii, concentratul de supa si foile de dafin se pun la fiert in apa. Cand sunt gata fierte, carnea se scoate si se toaca in cubulete.Morcovii se feliaza, se opresc cateva feii pentru ornat, iar restul se paseaza si se amesteca cu mustarul, galbenusurile de ou fierte si smantana, calindu-se impreuna 3-4 minute.In sosul format se pune carnea de iepure si se condimenteaza, apoi se amesteca cu pastele fierte.


ingrediente

400 g spaghetti
200 g pulpa de iepure
100 g morcovi
30 g mustar
3 oua
50 g smantana
10 ml ulei de masline
10 g concentrat de supa
2 foi de dafin
sare si piper alb

Pofta Buna !