Salata din frunze de spanac

Salata din frunze de spanacTaiati painea cubulete. Spalati si uscati spanacul. Preparati sosul de salata si pastrati-l la frigider. Fierbeti ouale tari. Intre timp, rumeniti cateva minute cubuletele de bacon intr-o tigaie cu suprafata neaderenta. Incingeti uleiul in aceeasi tigaie si rumeniti cubuletele de paine cateva minute pe fiecare parte, la foc mare. Scurgeti-le pe un prosop de hartie. Puneti-le deoparte. Curatati ouale si taiati-le rondele. Puneti spanacul intr-un bol de salata si adaugati rondelele de oua, baconul taiat cubulete si crutoanele. Turnati sosul de salata peste ele si amestecati-le. Serviti-le imediat.


4 portii

1 bucata uscata de paine frantuzeasca bagheta
800 g de frunze de spanac
4 oua
1 punga de bacon afumat, taiat cubulete
1 lingura de ulei de masline
Sosul de salata : 3 linguri de ulei de masline
1 lingura de otet balsamic
1 lingurita de mustar iute
sare si piper

Pofta Buna !