Salata de paste cu bacon

Salata de paste cu bacon Pastele se fierb in apa clocotita cu putina sare, iar cand sunt gata se scurg bine, se racoresc putin si se amesteca cu iaurtul. Ceapa si ardeiul se curata, se spala, se taie julien si se adauga peste paste. Castravetii murati se spala, se sterg, se feliaza, apoi se pun in castronul cu paste. Baconul se feliaza subtire, apoi se taie in bucati mai mici, se adauga peste pastele din castron, se condimenteaza cu sare si piper alb si se amesteca usor. Salata de paste trebuie tinuta la rece circa 30 de minute inainte de servire, pentru intrepatrunderea gusturilor. La servire se orneaza cu mugurii de porumb.


4 portii

200 g paste tagliatelle
100 g iaurt
100 g bacon
50 g ceapa rosie
50 g muguri de porumb
100 g ardei colorat
100 g castraveti murati
sare si piper alb

Pofta Buna !