Salata de farfalle cu carnati

Salata de farfalle cu carnatiFierbeti carnatii in apa clocotita 5 minute. Scurgeti-i .Taiati-i bucatele si asezati-i deoparte. Puneti la fiert, intr-o oala, o cantitate mare de apa sarata cu putin ulei. Adaugati pastele. Fierbeti-le aproximativ 8 minute. Preparati maioneza. Adaugati arpagicul verde. Pastrati-o in frigider. Raciti pastelele sub jetul de apa rece. Scurgeti-le bine. Puneti farfallele inr-o farfurie adanca si adaugati carnatii. Serviti-le cu maioneza ca decor.



4 portii

8 carnati Strasbourg
1 lingura de ulei de masline
250 g de farfalle
sare
Maioneza : 3 linguri de ulei de masline
1 lingurita de mustar iute
1 galbenus
2 linguri de arpagic tocat marunt
sare si piper

Pofta Buna !