Ciorba de rosii

Ciorba de rosiiSpeli, cureti si tai nu prea marunt legumele, apoi le pui la fiert, intr-un vas cu apa, impreuna cu ceapa intreaga. Cand s-au patruns, adaugi rosiile decojite si taiate marunt. Le mai lasi sa clocoteasca 20 de minute, apoi strecori legumele si le dai prin sita...[ toata reteta ]

Supa crema de dovlecei

Supa crema de dovleceiCoci ceapa pe o tava, la cuptor, pana cand se patrunde bine. Speli orezul si il pui la fiert in putina apa, la foc mic. Speli, cureti si tai nu prea marunt legumele, apoi le pui la fiert, intr-un alt vas cu apa, impreuna cu ceapa coapta...[ toata reteta ]

Supa crema de rosii

Supa crema de rosiiFierbe mai intai morcovii, ceapa, ardeii si cartofii. Adauga rosiile pasate sau date pe razatoare si fierbe totul inca 10 minute. Inainte cu doua minute de a lua supa de pe foc, adauga frunzele de telina...[ toata reteta ]

Ciorba cu perisoare cu carne de vita

Ciorba cu perisoare cu carne de vitaSe pune la fiert carnea cu os avand grija sa fie indepartata spuma; Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga zarzavatul ras pe razatoare sau taiat marunt; Separat se prepara perisoarele din carnea macra taiata in bucati...[ toata reteta ]

Supa de zarzavat II

Supa de zarzavat IISe curata zarzavaturile, se taie bucati, si se pastreaza proportia prin care morcovul reprezinta o treime din totalul zarzavaturilor; Se pun in apa rece si se fierb cam 90 minute intr-un vas acoperit; Cand zarzavaturile sunt bine inmuiate se paseaza si apoi supa se strecoara...[ toata reteta ]

Supa de carne de vita

Supa de carne de vitaSe spala carnea, se curata de pielite, se pune la fiert in apa rece, la inceput fara capac pentru a indeparta spuma; Pentru limpezirea mai buna a supei se pot adauga in timp ce fierbe 2-3 linguri de apa rece, care ajuta la ridicarea spumei; Intre timp se curata zarzavatul si se taie in bucati mari; Dupa ce spuma a fost ridicata, se adauga zarzavatul...[ toata reteta ]

Supa de zarzavat

Supa de zarzavatSe curata zarzavaturile, se taie bucati, si se pastreaza proportia prin care morcovul reprezinta jumatate din totalul zarzavaturilor; Se pun in apa rece si se fierb cam 90 minute intr-un vas acoperit; Cand zarzavaturile sunt bine inmuiate se paseaza si apoi supa se strecoara; Zeama obtinuta se pune din nou...[ toata reteta ]

Crema de cartofi (de la 7 luni)

Crema de cartofiCartofii se coc la cuptor, apoi se curata de coaja si se scobesc de miez. Acesta se amesteca cu untul, laptele, branza de vaci...[ toata reteta ]

Piure de spanac cu carne

Piure de spanac cu carneFierbi cartoful si il pasezi, il amesteci cu spanacul si carnea de pui, adaugi putina supa de pui, potrivesti de sare si lasi sa dea un clocot...[ toata reteta ]

Piure de cartofi cu broccoli si ficatel de pui

Piure de cartofi cu broccoli si ficatel de puiSe fierb legumele in apa cu putina sare. Se fierbe si ficatelul, iar apoi se paseaza toate (cu blenderul), adaugandu-se putin unt...[ toata reteta ]

Pilaf cu carne si legume (de la 10 luni)

Pilaf cu carne si legumeSe taie carnea in bucati, se fierbe impruena cu morcovul taiat rondele si cu ceapa. Nu se sareaza. Dovleceii se curata si se taie in cuburi sau rondele mai groase...[ toata reteta ]

Spanac cu orez (de la 10 luni)

Spanac cu orezSe pune uleiul la incins si cu putina apa si se caleste putin prazul. Adaugam spanacul si la putin timp orezul si apa...[ toata reteta ]

Pui cu sos de rosii

Pui cu sos de rosiiSe taie pieptul in 6-7 bucati, se caleste cu putina apa in uleiul de masline, iar dupa ce este aproape fiert, se adauga rosiile date prin razatoare si sarea...[ toata reteta ]

Spanac Popey

Spanac PopeySe caleste ceapa usor in ulei, se adauga spanacul congelat si putina sare si se fierbe 10-15 minute acoperit. Se adauga rosiile si se mai fierbe putin...[ toata reteta ]

1 | 2 | 3