Pui cu spanac si branza topita

Pui cu spanac si branza 

topitaSpanacul se curata de codite, se spala in cat mai multe ape si se pune la fiert in apa clocotita, cu putina sare si cu usturoiul curatat si tocat marunt. Dupa ce a clocotit 5 minute, spanacul se scurge si se pune la racit. Pieptul de pui se portioneaza si se taie ca pentru snitele, dupa care se bate cu ciocanul. Dupa ce s-a racit, spanacul se taie fasii subtiri care se intind peste pieptul de pui. Pe mijlocul ficarei bucati de pui cu spanac se pune branza topita. Pe o bucata de folie de aluminu stropita putin ulei si pudrata cu sarea si condimentele, se aseaza o bucata de piept de pui, se ruleaza avand grija sa nu iasa spanacul sau branza si se imbraca in folia de aluminiu. Se procedeaza la fel cu toate bucatile si se pun intr-o tava la cuptor pentru circa 30 minute.

4 portii

600 g piept de pui
200 g spanac
100 g branza topita
2 catei de usturoi
30 ml ulei
boia dulce
sare si piper

Pofta Buna !