Pizza cu paine si ardei

Pizza cu paine si ardeiPrazul, ardeiul si ceapa se spala, se curata, apoi se taie : prazul rondele, ardeiul feliute, iar ceapa pestisori. Salamul se taie cubulete si se caleste, alaturi de legume, la foc potrivit, timp de 10 minute. Compozitia se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Usturoiul se curata, se piseaza si se amesteca cu laptele si ouale batute. Compozitia astfel obtinuta se toarna peste bagheta taiata felii si asezata in tava unsa cu unt.Blatul de pizza se acopera cu salamul si legumele clatite. Se incinge cuptorul, apoi se introduce pizza pentru aproximativ 15 minute.



ingrediente

1 bagheta de paine
200 g salam
100 g branza Gouda
200 ml lapte
100 g ardei rosu
30 g unt
100 g praz
3 catei de usturoi
2 oua
20 ml ulei
sare si piper

Pofta Buna !