Perisoare cu smantana si boia

Perisoare cu smantana si boia Intr-un vas se amesteca ouale si carnea, ceapa si jumatate din patrunjel tocate marunt, apoi se condimenteaza dupa gust. Din compozitie se modeleaza perisoare de marimea unei nuci, se tavalesc prin faina si se prajesc bine pe toate partile in uleiul incins. Jumatate din smantana se incalzeste in tigaie cu boia, piper si concentrat de supa, apoi se pun perisoarele si se amesteca pentru a se imbraca in sos. Restul de smantana se sareaza si se amesteca cu restul de patrunjel tocat si, la servire, se toarna in farfurie peste perisoarele imbracate cu celalalt sos.


4 portii

500 g carne tocata
50 g ceapa
2 oua
50 g faina
150 g smantana
1 leg de patrunjel
100 ml ulei
10 g concentrat de supa
boia dulce
sare si piper

Pofta Buna !