Pere cu bacon

Pere cu bacon Perele se spala, se sterg, se curata de coaja de sus in jos, lasand cate o banda de coaja, apoi se pun 10 minute la fiert in vin amestecat cu putina apa, dupa care se scurg si se racesc. Baconul se feliaza subtire, cascavalul se rade, se opresc 8 felii de bacon, iar restul se toaca si se amesteca cu cascavalul si piperul alb. Se indeparteaza cotorul perelor prin partea de jos, cu o lingurita, interiorul se va umple cu compozitia de cascaval si bacon, apoi se inveleste fiecare para cu 2 felii de bacon, avand grija sa se acopere si cavitatea de la baza perei. Perele puse in picioare in tava unsa cu ulei se lasa 10-12 de minute in cuptor, pana cand baconul incepe sa se rumeneasca.


4 portii

4 pere mari
200 g bacon
200 g cascaval
200 ml vin alb dulce
10 ml ulei
piper alb

Pofta Buna !

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.