Aperitive

Rulouri aperitiv cu sunca

Rulouri aperitiv cu suncaCastravetii si maslinele se taie in cubulete mici, apoi se amesteca cu maioneza si bulion; Cu aceasta compoztie se captusesc feliile de sunca...[ toata reteta ]

Rosii portugheze

Rosii portughezeRosiile se taie pe orizontala si se scobesc de miez; Ouale se taie in jumate pe lungime; Se incorporeaza in fiecare jumatate de rosie cate o jumatate de ou...[ toata reteta ]

Vinete coapte cu sunca

Vinete coapte cu suncaSe taie vinetele in doua( in lungime ) si se fac mici despicaturi cu cutitul, dintr-un capat in altul, lasand 1-2 cm distanta intre ele, avand grija sa nu atingeti coaja; Se desfac despicaturile cu degeteul si se incorporeaza felii de sunca...[ toata reteta ]

Creveti cu branza feta

Creveti cu branza fetaPreincalziti un gratar la foc mediu spre mare si ungeti-l cu putin ulei. Folosind un cutit ascutit, taiati crevetii de-a lungul spatelui, astfel incat sa puteti dezbina cele doua parti obtinute. In interiorul fiecarui crevete asezati branza feta taiata...[ toata reteta ]

Icre de stiuca

Icre de stiucaSe scot icrele din frigider cu o jumatate de ora inainte sa incepeti sa le preparati; Se amesteca icrele la mixerul de bucatarie, adaugand cate putin ulei si suc de lamaie....[ toata reteta ]

Creveti imbracati in pesmet

Creveti imbracati in pesmetIncingeti uleiul intr-o tigaie mare. Bateti oul cu un praf de sare...[ toata reteta ]

Rosii umplute cu creveti

Rosii umplute cu crevetiRosiile se spala, se decupeaza un capacel, se scobesc in interior, se sareaza...[ toata reteta ]

Rulada de somon afumat

Rulada de somon afumatSe aseaza somonul afumat pe o suprafata plata, curata, se ung feliile de somon cu crema de branza si apoi se presara arpagic. Se stropeste cu zeama de lamaie, apoi se ruleaza carnea, in forma de trabuc...[ toata reteta ]

Rosii umplute cu castraveti

Rosii umplute cu castravetiRosiile se spala, li se taie capacelul, se scobesc de miez, se presara cu sare si piper in interior si se lasa sa se scurga cu taietura in jos; Castravetii se spala, se curata de coaja, se dau pe razatoarea cu gauri mari...[ toata reteta ]

Creveti marinati

Creveti marinatiIntr-un vas mare amestecati crevetii cu ceapa si caperele. Intr-un borcan cu inchidere etansa amestecati uleiul, otetul, sarea si semintele de telina, apoi mixati bine...[ toata reteta ]

Salata de boeuf

Salata de boeufSe fierbe carnea cu morcovii, telina, patrunjelul, cartofii in coaja si mazarea separat; Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete, se taie pe rand cubulete si celelalte legume...[ toata reteta ]

Tort aperitiv

Tort aperitivDin blat se fac 5 foi (se pot folosi si lipii de shaorma); Crema 1: se freaca branza cu margarina si ceapa tocata marunt, sare, piper dupa gust...[ toata reteta ]

Rulada de oua

Rulada de ouaSe zdrobesc cu furculita 2 galbenusuri si se pun deoparte; Se zdrobesc albusurile si celelalte 2 oua; Se fierbe sparanghelul si se scurge...[ toata reteta ]

Avocado cu creveti

Avocado cu crevetiTaiati fructele de avocado in jumatate, pe lungime. Indepartati samburii. Stropiti-le cu zeama de lamaie. Scobiti miezul de avocado si taiati-l cubulete.Puneti cubuletele intr-un bol de salata. Adaugati crevetii, maioneza si sosul Tabasco. Adaugati sare si piper. Amestecati bine...[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4