Omleta cu dovlecei

Omleta cu dovlecei Dovleceii se spala, se sterg, se taie in doua pe lungime, se pun intr-o cratita cu apa si putina sare si se lasa la fiert pana cand se pot patrunde cu furculita. Dovleceii fierti se scot din oala si se pun la scurs, iar apoi se taie felii subtiri. La fel si rosiile, iar ceapa se taie marunt, mararul se spala si se toaca si branza se taie cubulete. Ouale se amesteca bine cu furculita, se sareaza, se pipereaza si apoi se pun intr-o tava unsa cu ulei. Pe deasupra se presra mararul, se adauga branza, ceapa verde, feliile de rosii si dovleceii, dupa care se introduce in cuptorul incins pentru circa 10 minute. Se serveste pe platou sau farfurie, calda, ornata cu ceapa verde si frunzulite de marar.


4 portii

4 oua 200 g branza telemea
300 g dovlecei
1 leg ceapa vede
100 g rosii
1 leg de marar
50 ml ulei
sare si piper

Pofta Buna !

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.