Ciorba de ciocanele

Ciorba de ciocanele Piciorusele de porc se spala bine in mai multe ape, se taie in doua pe lungime si se pun la fiert intr-o oala mai mare cu apa si putina sare. Morcovul, telina si ceapa se curata, se spala, si se taie in bucati mai mari, iar dupa ce oala s-a spumat, se adauga in oala impreuna cu dafinul si piperul. Dupa ce carnea a fiert, se strecoara zeama in alta oala, carnea se curata de pe oase si se taie marunt ca pentru ciorba de burta, apoi se pune din nou in zeama. Se prepara un dressing din smantana si galbenusuri, se amesteca foarte bine, apoi se adauga in zeama calda, nu fierbinte.


4 portii

600 g picioruse de porc
100 g morcovi
100 g telina
1 ceapa
100 g smantana
2 oua
2 frunze de dafin
sare
boabe de piper

Pofta Buna !