Cartofi iuti

Cartofi iuti Cartofii se spala, se curata, se sterg cu un servet curat, apoi se taie cubulete. Usturoiul se curata si se taie feliute. Ardeii iuti se spala, se sterg si se taie feliute cat mai subtiri.....[toata reteta]

Ciuperci cu broccoli

Ciuperci cu broccoli Ciupercile se curata, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare pentru circa 5 minute, apoi se scurg de zeama. In timp ce fierb ciupercile, broccoli....[toata reteta]

Patatas bravas

Patatas bravas Cartofii se curata, se spala si se taie in cuburi, dupa care se fierb 3-4 minute in apa cu putina sare. Cartofii se scurg bine de apa si apoi se pun la prajit....[toata reteta]

Risotto cu cocos

Risotto cu cocos Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste intr-o tigaie cu ulei, pana cand devine sticloasa, apoi se adauga boabele de porumb.....[toata reteta]

Cartofi sip cu cascaval

Cartofi sip cu cascaval Se aleg cartofi de aceeasi marime si de forma lunguiata, se curata, se taie la capete, apoi in felii cat se poate de subtiri si egale si se tin in apa rece.....[toata reteta]

Ciuperci gratinate

Ciuperci gratinate Cozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa ceapa, cozile de ciuperci si ardeiul.....[toata reteta]

Dulceata de ardei iute

Dulceata de ardei iute Intr-un vas se pun zaharul si otetul, se amesteca si se pun la fiert pana se obtine un sirop legat. Ardeiul iute se spala, se curata de cotor si se taie rondele.....[toata reteta]

Cartofi taranesti

Cartofi taranesti Cartofii se spala si se fierb in coaja. Ceapa se taie julien iar baconul se feliaza si se taie bucatele. Se curata cartofii de coaja si se taie cuburi.....[toata reteta]

Rosii picante

Rosii picante Rosiile se oparesc in apa clocotita foarte putin, se curata apoi de pielite, li se indeparteaza semintele, iar pulpa se toaca in cubulete. Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se curata, se spala, se toaca marunt....[toata reteta]

Tempura

Tempura Legumele se curata, se spala si se taie in feliute subtiri si lungi. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina cat cuprinde, pentru a fi un aluat care sa nu curga.....[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19