Cotlete de miel marinate

Cotlete de miel marinateCotletele se spala si se sterg cu un servet de bucatarie, iar apoi se taie in bucati. Se curata ceapa si se taie marunt. Usturoiul se piseaza cu sare. Rosiile, lamaia si cepele se taie felii. Se rup frunzulitele de oregano in bucati mici. Ceapa maruntita si usturoiul se amesteca cu ulei de masline si piper. Se ung cotletele cu acest sos si se lasa sa se patrunda in frigider, acoperite, circa 2 ore. Pe gratarul incins, cotletele se frig pe ambele parti. La fel si ardeii iuti si feliile de rosii si ceapa. Cotletele se servesc pe platou sau farfurie, ornate cu felii de lamaie, ceapa, rosii, ardei iute si oregano.


4 portii

1 kg cotlet de miel
300 g ceapa
2 catei de usturoi
50 ml ulei de masline
50 g rosii
4 ardei iuti verzi
1 lamaie
1 crenguta de oregano
sare si piper

Pofta Buna !