Cosulete cu surprize

Cosulete cu surprizeRosiile se spala, apoi se sterg bine si le scot cotoarele. Pe partea opusa cotorului se taie doua capacele in forma de felii de pepene, apoi se golesc de miez, astfel incat aspectul final sa fie ca un cosulet cu maner cu o latime de aproximativ 1 cm. Intr-un vas se amesteca branza de vaci, smantana, verdeata tocata, sarea si piperul, pana devine o crema omogena. Ananasul si caisele confiate se taie in bucatele, apoi se adauga aleatoriu, in unele cosulete doar ananas, in altele doar caise, respectiv stafide. crema obtinuta se pune intr-un pos si apoi se implu cosuletele, cautand sa li se ofere un aspect estetic. Se servesc asezate pe frunze de salata verde, ornate cu patrunjel si marar, fiind un aperitiv rece.


4 portii

800 g rosii
300 g branza de vaci
100 g smantana
30 g stafide
30 g caise confiate
30 g ananas confiat
1/2 legatura de marar
20 g sare
2 g piper alb

Pofta Buna !

Share