Chec

ChecSe bat albusurile spuma, se pun cateva picaturi de zeama de lamaie si se bate in continuare cu mixul , se pregatesc galbenusurile cu un varf de sare, miroderii si coaja de lamaie. Peste albusurile batute spuma se pun paharele de zahar in ploaie, apoi galbenusurile pregatite asa cum am spus mai sus. Se amesteca bine.Apoi se pune 1 lingura apa fiarta, o lingura ulei si tot asa pana se alterneaza pana se termina cele 7 linguri de apa fiarta si cele 7 de ulei, batandu-se in continuare cu mixerul. Se adauga faina. Se opreste compozitie pentru cacao daca se vrea. Se tapeteaza tavile de chec cu margarina sau unt. Se pune compozitia in jumatate de tava. Se adauga rahat, stafide, nuci, si cacao, daca se vrea. Se obtin 2 chechuri mari sau 3 mici.


Ingrediente

3 pahare de faina
3 pahare de zahar
7-8 oua
7 linguri ulei
7 linguri apa fiarta

Pofta Buna !