Antricot de miel cu portocale

Antricot de miel cu portocale Antricotul se spala, se sterge si se taie felii, dupa care se condimenteaza si se tine la rece circa 30 de minute. Feniculul si portocala se spala, se sterg si se taie felii de circa 5 mm grosime, necuratand portocala de coaja....[toata reteta]

Escalop bearnez

Escalop bearnez Pulpa de vita se curata de pielite, se spala, se sterge bine de apa, se taie felii foarte subtiri, iar apoi se bate cu ciocanul de snitele. Ouale se bat cu condimentele, se trec bucatile de carne prin faina, apoi prin ou si prin pesmet...[toata reteta]

Vitello tonnato

Vitello tonnato Antricotul de vita se dezoseaza, se curata de pielite, se trece prin condimentele amestecate si se lasa cateva minute. Intr-o folie de aluminiu se imbraca bucata de carne, se strange bine sa nu patrunda apa si se pune la fiert...[toata reteta]

Sote de miel cu ciuperci si cuscus

Sote de miel cu ciuperci si cuscus Antricotul de miel se spala, se sterge cu un servet si se portioneaza, apoi se pune la inabusit intr-o tigaie cu unt, rumenindu-se usor pe ambele parti. Langa antricot se pun ciupercile curatate, spalate si taiate feliute,...[toata reteta]

Vrabioare la cuptor

Vrabioare la cuptor Se desfac oasele, iar carnea se curata de pielite si vine fara sa i se strice forma. Se presara sare si piper pe toata bucata de carne. Intr-o tava se pune friptura,...[toata reteta]

Ficat cu ciuperci

Ficat cu ciuperci Ficatul de vita se spala, se sterge si se taie pe lungime in fasii de circa 1 cm grosime, dupa cre se sterg din nou. Ficatul bine sters se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se condimenteaza si se pune in cuptor 15 minute....[toata reteta]

File de vita cu bureti de roua

File de vita cu bureti de roua Fileul de vita se curata de pielite, se spala, se transeaza mai subtire decat pentru friptura, apoi se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza snitelele cu sare si piper, se dau prin faina, apoi se pun la prajit...[toata reteta]

Manzat cu marar

Manzat cu marar Carnea se curata de pielite, se spala si se taie in cuburi cat mai apropiate ca marime. Intr-o tigaie cu ulei incins, carnea se rumeneste putin pe toate partile, apoi se adauga ceapa taiata julien, iar cand aceasta s-a inmuiat, se pune mararul...[toata reteta]

Ceafa Marocana

Ceafa Marocana Ceafa de vita se spala si se sterge cu un servet, apoi se taie cubulete care se pun la inabusit intr-o tigaie cu unt, impreuna cu ceapa tocata marunt. Cand este aproape fiarta carnea, se adauga zaharul, sofranul...[toata reteta]

Tacos

Tacos Carnea tocata si ceapa curatata si taiata marunt se pun intr-o tigaie fara grasime la calit pana cand carnea se deschide la culoare. Peste carne se toarna berea si se caleste circa 15 minute, amestecand din cand in cand,...[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11