Pulpe de pui in sos de bere

Pulpe de pui in sos de bere Pulpele de pui se parlesc la flacara, se spala, se sterg, apoi se ung cu putin ulei si se condimenteaza. Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza pulpele una langa alta,de jur imprejurul lor se pun stafidele,...[toata reteta]

Pui in sos de caise si prune

Pui in sos de caise si prune Broccoli se curata, se spala si se desprind buchetele, dupa care se introduc in apa sarata, clocotita. Se scot si se lasa sa se scurga. Se inmoaie prunele si caisele in vin alb....[toata reteta]

Cocos cu sparanghel

Cocos cu sparanghel Pulpele de cocos se parlesc pe flacara, se spala, se sterg bine de apa si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, apoi se introduc in cuptor timp de circa 15 minute. Usturoiul si ceapa se curata si se toaca marunt,...[toata reteta]

Pui cerchez

Pui cerchez Pieptul de pui se spala, se curata de pielite si se pune la fiert in apa rece cu putina sare timp de 30 de minute, dupa care se scoate si se lasa la racit. Pesmetul, trei sferturi din cantitatea de nuca si usturoiul se sfarama...[toata reteta]

Piept de curcan cu portocale

Piept de curcan cu portocale Pieptul de curcan se spala, se sterge cu un servet curat si se taie fasii subtiri pe lungime, dupa care se pune la prajit intr-o tigaie, in untul topit. Morcovii se curata, se spala, se sterg de apa, apoi se taie baghete subtiri,...[toata reteta]

Pipote cu smantana

Pipote cu smantana Pipotele se spala, se curata de pielite si se taie in bucati mai mici. Ceapa se curata, se toaca marunt, apoi se pune la calit impreuna cu pipotele, intr-o tigaie cu unt. Cand ceapa se inmoaie,...[toata reteta]

Pui milanez

Pui milanez Pieptul de pui se spala, se curata de pielite si se taie pe jumatate, iar apoi se sterge foarte bine cu un servet uscat. In fiecare bucata de piept se face o taietura in mijloc, astfel incat sa se formeze un buzunar,...[toata reteta]

Sote de curcan in sos de bere

Sote de curcan in sos de bere Pieptul de curcan se spala, se usuca si se taie fasii. Ceapa se taie julien. Se scot samburii rosiilor si se taie cubulete. Se opareste fasolea 5 minute in apa clocotita,...[toata reteta]

Ragu de pasare

Ragu de pasare Pieptul de pui se dezoseaza si se curata de pielite, se taie in bucati si se pudreaza cu sare, piper si boia. Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii....[toata reteta]

Rasol de pasare

Rasol de pasare Puiul se curata, se trece prin flacara, se spala, se scurge de apa, se transeaza in bucati si se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Legumele se curata, se spala si se pun la fiert langa pui,...[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6