Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Pulpe umplute

Pulpe umplute Pulpele se curata, se spala, se sterg si se desprinde pielea de pe carne pana aproape de partea de jos a pulpei, ca un buzunar. Usturoiul se zdrobeste, se amesteca cu putina sare, patrunjelul tocat si...[toata reteta]


Salata de gnocchi

Salata de gnocchi Pastele se fierb in apa clocotita cu putina sare, iar cand sunt gata se scurg bine de apa si se stropesc cu putin ulei.Ouale se fierb, se racesc, se curata de coaja si se feliaza. Separat, se amesteca...[toata reteta]


Cosulete de caise

Cosulete de caise Preincalziti cuptorul. Spalati caisele, scoateti-le samburii si taiati-le in jumatate. Rulati aluatul si taiati-l in 8 patrate pentru cosulete. Intindeti gem de caise pe fiecare patrat. Asezati 2...[toata reteta]


Caracatita cu orez

Caracatita cu orez Orezul ales si spalat in mai multe ape se pune la fiert folosind 900 ml de apa pentru cele 300 g de orez. Caracatita se taie cubulete sau rondele, se spala si se scurge bine de apa, apoi se pune timp de...[toata reteta]


Barcute de andive cu branza roquefort

Barcute de andive cu branza roquefort Limpeziti andivele, uscati-le si taiati-le in jumatate. Indepartati maduva. Presarati zeama de lamaie si puneti-le deoparte. Puneti smantana intr-un bol. Adaugati branza roquefort. Amestecati-o cu...[toata reteta]


Italian Blossom

Italian Blossom Toarna Campari si sucul de portocale intr-un pahar mare de sampanie si amesteca usor. Adauga cuburi de gheata si umple paharul cu Cuvee Nobiliar demisec. Serveste cu felii de portocala rosie sau cu...[toata reteta]


Prajitura cu branza New York

Prajitura cu branza New York Se incinge cuptorul foarte bine, se aseaza hartie de copt pe fundul unei tavi rotunde; Pentru pregatirea blatului, se topeste untul, se amesteca biscuitii pana se topeste zaharul. Amestecul se pune pe...[toata reteta]


Garnitura dulce

Garnitura dulce Intr-o craticioara se incinge bine untul, se adauga faina, se amesteca bine si apoi se subtiaza cu lapte. Morcovii si ciupercile se curata, se spala si se fierb in apa cu sare pentru cateva minute. Se...[toata reteta]


Calzone la Strada

Calzone la Strada Se amesteca drojdia cu zaharul si 100 ml de apa calda. Cand a dospit, se amesteca cu faina, sarea, uleiul si 300 ml de apa calda si sa lasa la crescut. Mozzarella se rade. ciupercile se curata si se...[toata reteta]


Pipote de gasca cu varza si mere

Pipote de gasca cu varza si mere Ceapa se curata si se taie julien, dupa care se pune la calit intr-un vas cu ulei. Pipotele se curata, se spala, apoi se pun la fiert in apa rece cu sare. Cand ceapa este calita, se adauga varza taiata...[toata reteta]


Budinca de branza de vaci

Budinca de branza de vaci Branza de vaci trecuta prin masina de tocat se amesteca cu 2 linguri de unt topit, 1 ou batut cu zahar, gris, 1/2 lingurita de sare, praf de vanilie; Se freaca bine toate de mai sus cu o lingura de lemn...[toata reteta]


Varza de Bruxelles cu mustar si lamaie

Varza de Bruxelles cu mustar si lamaie Varza de Bruxelles trebuie gatita la aburi timp de 10 minute (daca nu aveti oala speciala puteti folosi strecutoarea si o oala normala); Intre timp, amestecati uleiul, ceapa, zeama de lamai, mustarul,...[toata reteta]


Placinte cu cartofi si mujdei de usturoi

Placinte cu cartofi si mujdei de usturoi Facem maia din drojdie, putina apa calduta si zahar. Framantam aluatul din toate ingredientele pana e elastic si se desface de pe maini, apoi il lasam la crescut cel putin 1 ora. In acest timp...[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi