Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Cotlete italiene

Cotlete italiene Cotletele de vitel se curata de pielite, se spala, se sterg de apa si se transeaza in 4 bucati, apoi se condimenteaza si se tin la rece. Intr-un castron se amesteca bine ouale si cascavalul ras pe...[toata reteta]


Bruschete cu oua si pestisori

Bruschete cu oua si pestisori Se decupeaza cerculete din feliile de paine, apoi se prajesc in unt; Se ung cu putin unt; Se taie oul si castravetele in rondele, pestisorii se taie in jumatate, pe lungime si se fac rulouri; Se asaza...[toata reteta]


Caprioara Stroganoff

Caprioara Stroganoff Pulpa de caprioara se curata, se spala, se sterge si se transeaza in cubulete. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se pune la calit impreuna cu carnea, intr-un vas cu ulei. Cand ceapa si...[toata reteta]


Placinta a la Follas

Placinta a la Follas Pentru a obtine umplutura, branza telemea se da pe razatoare si se incorporeaza in branza de vaci, se adauga iaurtul si ouale, dupa care se amesteca foarte bine totul.O tava dreptunghiulara se...[toata reteta]


Macrou copt in vin alb

Macrou copt in vin alb Preincalziti cuptorul. Spalati macroul si uscati-l intr-un prosop de hartie. Adaugati sare si piper. Asezati-l intr-un vas pentru gratin. Turnati vinul alb. Adaugati salotele. Asezati rondele de...[toata reteta]


Cosmopolitan

Cosmopolitan Se amesteca vodca, triplu sec, sucul de lamaie si concentratul de afine intr-un shaker cu gheata; Se toarna apoi continutul shakerului intr-un pahar de martini; Se adauga o cireasa confiata in...[toata reteta]


Sandviciuri de crab

Sandviciuri de crab Spalati si uscati frunzele de salata, bucata cu bucata. Preparati maioneza intr-un bol. Inabusiti 5 minute mazarea. Prajiti scoicile de mare cu sare dura 2-3 minute pe fiecare parte. Scurgeti carnea...[toata reteta]


Spaghete cu masline negre

Spaghete cu masline negre Fierbeti spaghetele intr-o cantitate mare de apa sarata clocotita, adaugand o lingura de ulei. Intre timp, curatati si taiati marunt cateii de usturoi. Scoateti samburii maslinelor si taiati-le in...[toata reteta]


Prajitura cu fructe de padure si migdale

Prajitura cu fructe de padure si migdale Se incalzeste cuptorul; Aluatul este intins intr-o tava peste care se aseaza migdalele, dupa care este bagat la cuptor pana cand capata o culoare aurie deschisa, adica aproximativ 4-6 minute; dupa care se...[toata reteta]


Ciorba cu perisoare de peste

Ciorba cu perisoare de peste Zarzavatul si ceapa rasa prin razatoarea cu gauri mari se calesc 2 minute cu doua linguri de ulei. Apoi totul se stinge cu 1/2 l supa clocotita de peste si se lasa sa fiarba, pana cand se pregatesc...[toata reteta]


Mazare cu ciuperci

Mazare cu ciuperci Se curata si se spala ciupercile in mai multe ape. Ceapa se taie marunt si se caleste cateva minute in putin ulei. Ciupercile se taie feliute, se aduga peste ceapa si se parjesc inca 2 min, dupa care...[toata reteta]


Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor Speli bine cartofii si ii fierbi in coaja. Cand se patrund usor cu furculita, ii scurgi, ii cureti de coaja si ii strivesti usor. Amesteci galbenusurile cu branza si laptele, adaugi un varf de cutit de...[toata reteta]


Salata bulgareasca

Salata bulgareasca Ouale se fierb tare, se curata si se taie in sferturi. Telemeaua se taie cubulete. Patrunjelul si salata se taie de asemenea. Castravetii si rosiile se feliaza iar sunca se taie julien. Se face o...[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi