Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Ciuperci gratinate

Ciuperci gratinate Cozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa ceapa, cozile de ciuperci si ardeiul. Cand a scazuit...[toata reteta]


White Lady

White Lady Se agita puternic in shaker cu cuburi de gheata si se strecoara in cupa de cocktail. ingrediente 45 ml gin 20 ml Cointreau [toata reteta]


Muschiulet de porc cu ciuperci

Muschiulet de porc cu ciuperci Muschiuletul se curata de pielite si se prajeste pe toate partile intr-o tigaie cu ulei, condimentandu-l dupa gust in timpul frigerii. Ciupercile spalate se scurg si la 2/3 din cantitate li se taie...[toata reteta]


Clatite flambate

Clatite flambate Ouale se bat cu zaharul vanilat si sarea, se adauga 50 ml ulei si faina, dupa care se omogenizeaza. Compozitia obtinuta se dilueaza cu laptele, amestecand continuu pentru a nu se forma...[toata reteta]


Minipizza cu spanac si ou

Minipizza cu spanac si ou Branza de vaci se pune intr-un vas, se adauga putina sare, un ou, jumatate din cantitatea de ulei si faina, apoi se amesteca pana se obtine un aluat omogen.Ceapa si usturoiul curatate se toaca marunt,...[toata reteta]


Tortiglioni cu porumb

Tortiglioni cu porumb Tortiglioni se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare, se fierb 8-10 minute, iar apoi se trec prin jet de apa rece, se scurg de zeama si se lasa la racit. Intre timp se fierb tare 2 oua. Maioneza...[toata reteta]


Orez cu rosii

Orez cu rosii Se indeparteaza coaja si semintele rosiilor si se taie marunt. Se tapeaza o tava obisnuita si se pun jumatate din cantitatea de rosii. Se presara deasupra sare, piper, patrunjel, usturoiul taiat marunt si...[toata reteta]


Creveti in unt cu nuca

Creveti in unt cu nuca Crevetii se decongeleaza, se spala si se pun la fiert in multa apa cu sare, apoi se scurg bine de apa si se scot separat. Intr-o tigaie se pune untul la topit, apoi miezul de nuca rupt in bucati si se...[toata reteta]


Omleta cu malai

Omleta cu malai Salamul se taie si se amesteca cu miezul de paine sfaramat si se condimenteaza cu sare si piper.In alt vas se amesteca malaiul si verdeata tocata, impreuna cu cascavalul si telemeaua, ambele rase,...[toata reteta]


Lichior de fragi

Lichior de fragi Zaharul se dizolva in apa si siropul se fierbe 2-3 clocote; Dupa ce s-a racit, se adauga romul, alcoolul, fragutele si vanilia. Se toarna in sticle cu gitul mai larg care se vor astupa bine cu dop si se...[toata reteta]


Fasole a la gendarme

Fasole a la gendarme Fasolea se alege si se spala in cat mai multe ape reci, pana cand apa ramane limpede, dupa care se pune la fiert in apa cat sa o cuprinda, iar dupa ce a clocotit cateva minute, apa se schimba. Costita...[toata reteta]


Frigarui din piept de pui

Frigarui din piept de pui Pieptul de pui se spala, se usuca si se taie bucati subtirisi patrate de 3-4 cm. Se condimenteaza si se lasa la rece. Rosiile se spala si se taie rondele suficient de groase, astfel incat sa nu se rupa...[toata reteta]


Budinca de orez

Budinca de orez Punem orezul la fiert cu laptele si laptele condensat. Amestecam des si fierbem la foc mic pana incepe sa se umfle orezul. Atunci adaugam stafidele, sarea si 1 varf lingurita scortisoara (sau alte arome)....[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi