Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Ciorba de ciocanele

Ciorba de ciocanele Piciorusele de porc se spala bine in mai multe ape, se taie in doua pe lungime si se pun la fiert intr-o oala mai mare cu apa si putina sare. Morcovul, telina si ceapa se curata, se spala, si se taie...[toata reteta]


Pizza din mamaliga

Pizza din mamaliga Se prepara mamaliga din 1/2 l de apa, putin ulei, 1 catel de usturoi pisat si faina de malai. Mozzarella se da prin razatoarea mare, baconul se taie in felii lungi, usturoiul se toaca marunt, iar...[toata reteta]


Delicioasa

Delicioasa Varza se curata, se toaca fideluta, se pune intr-un castron, iar peste ea se adauga mararul tocat marunt si condimente. Ridichiile si prazul se curata, se spala si se feliaza subtire, apoi se adauga in...[toata reteta]


Creveti imbracati in pesmet

Creveti imbracati in pesmet Incingeti uleiul intr-o tigaie mare. Bateti oul cu un praf de sare. Dati crevetii prin ou, apoi prin pesmet si prajiti-i in uleiul incins. 8...[toata reteta]


Strawberry Delight

Strawberry Delight Se pune o jumatate din cantitatea de capsuni, fara codite, in apa rece; Se taie in doua capsunile, se dau prin zahar si se pun intr-un vas; Se adauga vinul alb si se lasa la macerat, in frigider toata...[toata reteta]


Gasca cu portocale

Gasca cu portocale Pieptul de gasca se spala, se sterge si se taie pe lungime in forma de evantai, dupa care se condimenteaza si se introduce la cuptor intr-o tava cu putin ulei. Intr-o tigaie se pune restul de ulei si...[toata reteta]


Creveti in unt cu nuca

Creveti in unt cu nuca Crevetii se decongeleaza, se spala si se pun la fiert in multa apa cu sare, apoi se scurg bine de apa si se scot separat. Intr-o tigaie se pune untul la topit, apoi miezul de nuca rupt in bucati si se...[toata reteta]


Taietei cu nuca si mac

Taietei cu nuca si mac Se fierb pastele in multa apa cu un strop de sare conform instructiunilor de pe pachet. In acest timp se macina cu masina de macinat cafea sau in robotel nuca, apoi macul. Se amesteca cele doua cu zahar...[toata reteta]


Clatite flambate

Clatite flambate Ouale se bat cu zaharul vanilat si sarea, se adauga 50 ml ulei si faina, dupa care se omogenizeaza. Compozitia obtinuta se dilueaza cu laptele, amestecand continuu pentru a nu se forma...[toata reteta]


Piure de cartofi cu broccoli si ficatel de pui

Piure de cartofi cu broccoli si ficatel de pui Se fierb legumele in apa cu putina sare. Se fierbe si ficatelul, iar apoi se paseaza toate (cu blenderul), adaugandu-se putin unt si lapte sau supa, amestecand pana devine o spuma. Pentru cei carora nu...[toata reteta]


Tartine cu sunca

Tartine cu sunca Sunca se trece de doua ori prin masina de tocat si se pune intr-un vas adanc. Se adauga untul (margarina), frecat moale, si apoi se condimenteaza dupa gust. Pasta se poate folosi ca atare sau, ca sa...[toata reteta]


Ciuperci marinate cu branza

Ciuperci marinate cu branza Se spala ciupercile si se lasa la uscat pe o farfurie; Intr-un bol amesteca otetul, zaharul brun, rozmarin si usturoi, dupa care torni amestecul peste ciuperci si il lasi timp de 10 minute pentru ca...[toata reteta]


Gasca salbatica cu banane

Gasca salbatica cu banane Pieptul de gasca se curata, se sterge, apoi se portioneaza in fasii si se condimenteaza dupa gust, cu sare si piper. In untul topit intr-o tigaie, se prajesc bucatile de carne pe ambele parti la foc...[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi