Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Penne Mamma Rosa

Penne Mamma Rosa Pennele colorate se pun la fiert 8-10 minute, in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se tin la cald. Ceapa se curata, se spala si se taie julien, apoi se caleste intr-o tigaie cu ulei pana se...[toata reteta]


Salata de orez japoneza

Salata de orez japoneza Orezul se spala in mai multe apa pana cand ramane limpede, se pune la fiert in apa rece cu sare, iar cand este gata se scurge bine de apa.Ardeii se curata, se spala si se taie cubulete, iar rosia se...[toata reteta]


Pui cu spanac si branza topita

Pui cu spanac si branza topita Spanacul se curata de codite, se spala in cat mai multe ape si se pune la fiert in apa clocotita, cu putina sare si cu usturoiul curatat si tocat marunt. Dupa ce a clocotit 5 minute, spanacul se...[toata reteta]


Tort de ciocolata

Tort de ciocolata Preincalziti cuptorul. Topiti ciocolata si untul in baine-marie. Amestecati-le pana se uniformizeaza. Amestecati galbenusurile, zaharul si faina intr-un bol. Adaugati ciocolata. Ungeti o forma de copt...[toata reteta]


Fursecuri cu ciocolata

Fursecuri cu ciocolata Frecam bine untul cu tot zaharul. Adaugam oul, apoi vanilia si praful de copt si amestecam iar. Punem faina si omogenizam bine, apoi incorporam fulgii de ciocolata. Pe o tava punem hartie de copt. Cu o...[toata reteta]


Cafea la nisip

Cafea la nisip Intr-un flingean (vas din cupru de marimea unui lighean) se infierbanta bine cca 2-3 kg nisip; In el se asaza ibricul de cupru care este dimensionat pentrut maxim 2 cafele; Cand apa ajunge aproape de...[toata reteta]


Pui la gratar

Pui la gratar Pieptul se dezoseaza si se taie in felii cat mai subtiri. Pulpele se taie in doua bucati, si se cresteaza cu cutitul. In acest fel pulpele se vor face in accelasi timp ca si pieptul de pui. Pieptul si...[toata reteta]


Ardei umpluti

Ardei umpluti Fierbeti cartofii in coaja, apoi ii curatati si ii dati prin masina de tocat sau ii zdrobiti cu furculita. Separat, fierbeti orezul, iar ceapa o tocati si o caliti in ulei. Amestecati apoi ceapa calita cu...[toata reteta]


Caprioara cu nuca

Caprioara cu nuca Pulpa de caprioara se curata de pielite, se spala, se sterge cu un servet curat si se taie in felii subtiri care se bat cu ciocanul de snitele. Pe fiecare felie de carne se aseaza cascaval feliat...[toata reteta]


Fasole galbena cu bacon

Fasole galbena cu bacon Incingeti uleiul intr-o tigaie. Rumeniti cubuletele de bacon. Puneti-le deoparte. In aceeasi tigaie, prajiti fasolea galbena la foc mediu. Condimentati cu sare si piper. Adaugati cubuletele de bacon la...[toata reteta]


Mimosa

Mimosa Toarna ingredientele intr-un pahar de sampanie si amesteca usor pentru omogenizare. Decoreaza cu o felie de portocala. ingrediente: 1/3 suc de portocale 2/3 Angelli...[toata reteta]


Fasole a la gendarme

Fasole a la gendarme Fasolea se alege si se spala in cat mai multe ape reci, pana cand apa ramane limpede, dupa care se pune la fiert in apa cat sa o cuprinda, iar dupa ce a clocotit cateva minute, apa se schimba. Costita...[toata reteta]


Ochiuri in tipsie de parizer

Ochiuri in tipsie de parizer Parizerul se feliaza, apoi i se indeparteaza membrana protectoare. Feliile se aseaza una langa alta intr-o tigaie cu putin ulei si se rumenesc pe ambele parti, pana se ridica marginile, luand forma unei...[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi