Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Vodca Capirina

Vodca Capirina Spalati si uscati lamaile. Taiati cea de-a doua lamaie in sferturi subtiri. Impartiti sferturile de lamaie in 4 pahare decorate cu gheata. Amestecati vodca cu sucul de lamaie verde si adaugati...[toata reteta]


Tocanita cu trei ardei

Tocanita cu trei ardei Carnea de vita se spala, se curata de pielite, apoi se taie in cubulete mici si se pune la calit intr-o tigaie, dupa care se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Dupa ce carnea si ceapa s-au...[toata reteta]


Prepelita cu smantana

Prepelita cu smantana Se jumulesc, se parlesc pe flacara, se sterg, se scot intestinele, maruntaiele si plamanii si se arunca, oprind numai ficatul care se pune in prepelita curatata. Se taie prepelitele pe jumatate in lung,...[toata reteta]


Tempura

Tempura Legumele se curata, se spala si se taie in feliute subtiri si lungi. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina cat cuprinde, pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se...[toata reteta]


Paste cu smantana si peste

Paste cu smantana si peste Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, timp de 7-8 minute, dupa care se pun la scurs intr-o strecuratoare. In timp ce fierb pastele, intr-un alt vas se incalzeste smantana, se condimenteaza...[toata reteta]


Supa crema de sparanghel

Supa crema de sparanghel Curatati sparanghelul alb. Inabusiti sparanghelul alb si verde 3 minute. Puneti sparanghelul verde deoparte. Taiati sparanghelul alb felii. Asezati-le intr-o oala mare. Adaugati supa, sarea si piperul....[toata reteta]


Tort Diplomat

Tort Diplomat Se pune gelatina la inmuiat cu zeama de compot, coktail si zeama de lamaie si se lasa sa se intareasca (daca e pusa langa o sursa de caldura se intareste in max 3 ore); Gelatina, galbenusurile si...[toata reteta]


Fursecuri cu ciocolata

Fursecuri cu ciocolata Frecam bine untul cu tot zaharul. Adaugam oul, apoi vanilia si praful de copt si amestecam iar. Punem faina si omogenizam bine, apoi incorporam fulgii de ciocolata. Pe o tava punem hartie de copt. Cu o...[toata reteta]


Cupe umplute cu pepene galben

Cupe umplute cu pepene galben Taiati pepenele cubulete. Curatati o portocala si taiati-i coaja in fasii. Intr-o cratita cu apa clocotita, opariti cojile cateva minute. Puneti-le deoparte pe un prosop de hartie. Stoarceti...[toata reteta]


Taietei cu nuca si mac

Taietei cu nuca si mac Se fierb pastele in multa apa cu un strop de sare conform instructiunilor de pe pachet. In acest timp se macina cu masina de macinat cafea sau in robotel nuca, apoi macul. Se amesteca cele doua cu zahar...[toata reteta]


Bruschetta

Bruschetta Painea bagheta se taie in felii de circa 1 cm grosime, se stropeste cu putin ulei si se introduce in cuptorul incins circa 5 minute. Separat, intr-un vas se pun restul de ulei, usturoiul tocat marunt,...[toata reteta]


Salata creata cu nuci si ciuperci

Salata creata cu nuci si ciuperci Pregatiti sosul de salata intr-o farfurie potrivita. Spalati si scurgeti salata, foaie cu foaie. Spalati si curatati ciupercile. Taiati-le felii si stropiti-le cu zeama de lamaie. Spargeti nucile,...[toata reteta]


Zargan in stil parizian

Zargan in stil parizian Intr-un castron se pun usturoiul, patrunjelul tocat marunt, concentratul de supa, ouale si piperul si se omogenizeaza. Se adauga 70 g de faina, se amesteca pana se umecteaza, apoi se dilueaza cu putina...[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi