Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Rosii umplute cu castraveti

Rosii umplute cu castraveti Rosiile se spala, li se taie capacelul, se scobesc de miez, se presara cu sare si piper in interior si se lasa sa se scurga cu taietura in jos; Castravetii se spala, se curata de coaja, se dau pe...[toata reteta]


Antricot de miel cu portocale

Antricot de miel cu portocale Antricotul se spala, se sterge si se taie felii, dupa care se condimenteaza si se tine la rece circa 30 de minute. Feniculul si portocala se spala, se sterg si se taie felii de circa 5 mm grosime,...[toata reteta]


Salata de peste cu muraturi

Salata de peste cu muraturi Castraveciorii si gogosarii se spala de otet, se scurg bine de apa si se taie cubulete, apoi se storc putin de zeama. Ceapa se curata, se spala si se taie julien. Intr-un vas se amesteca muraturile si...[toata reteta]


Ciorba de linte

Ciorba de linte Lintea se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat cateva ore, in apa rece.Dupa ce boabele de linte s-au umflat, se schimba apa si se pun la fiert in apa rece, iar cand da in clocot se schimba din nou...[toata reteta]


Turnulete cu cacao si frisca

Turnulete cu cacao si frisca Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina, se amesteca pentru a nu face cocoloase, se toarna treptat laptele, 2/3 din zahar si cacao, iar apoi in crema formata se pune esenta de rom si se lasa la...[toata reteta]


Pizza de tagliatelle

Pizza de tagliatelle Tagliatellele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare, numai 3-4 minute, apoi se scurg si se trec printr-un jet de apa rece, dupa care se stropesc cu ulei.Salamul, carnatii, ciupercile si...[toata reteta]


Crochete de morcovi si telina

Crochete de morcovi si telina Telina si morcovii se curata, se spala, se sterg bine de apa, apoi se dau pe razatoarea cu gauri mici. Intr-un vas se pun morcovul si telina, verdeata tocata marunt, cascavalul ras, apoi se condimenteaza...[toata reteta]


Havana Club Cocktail

Havana Club Cocktail Umeziti cu lamaie buza paharului si decorati ca pentru cocktail-urile Margarita, dar cu zahar. Agitati energic ingredientele aprox. 10 secunde si turnati bautura in pahar. [toata reteta]


Supa de fasole cu spanac

Supa de fasole cu spanac Primul lucru care trebuie facut este alegerea si fierberea fasolei; Apoi intr-o oala se amesteca: supa de carne, usturoiul, rozmarin si piper, dupa care este pusa la foc mic; Oala este acoperita si tinuta...[toata reteta]


Supa crema de dovlecei

Supa crema de dovlecei Coci ceapa pe o tava, la cuptor, pana cand se patrunde bine. Speli orezul si il pui la fiert in putina apa, la foc mic. Speli, cureti si tai nu prea marunt legumele, apoi le pui la fiert, intr-un alt vas...[toata reteta]


Supa de varza

Supa de varza Zarzavatul de supa si ceapa se taie marunt si se fierb in apa o jumatate de ora. Supa se strecoara, se pune din nou pe foc si se pune varza tocata sau taiata mai rustic. Se lasa supa de varza pe foc pana...[toata reteta]


Tempura

Tempura Legumele se curata, se spala si se taie in feliute subtiri si lungi. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina cat cuprinde, pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se...[toata reteta]


Prepelita cu mazare verde

Prepelita cu mazare verde Prepelitele se jumulesc, se parlesc la flacara aragazului si se sterg. Intestinele, maruntaiele si plamanii se scot si se arunca, oprind numai ficatul care se introduce in prepelita curatata....[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi