Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Choux a la creme

Choux a la creme Se pun intr-o craticioara la fiert 250 ml de apa, uleiul si sarea. Dupa ce au clocotit circa 3 minute, se trage cratita de pe foc si se pune faina toata dintr-o data, amestecand repede cu o lingura de...[toata reteta]


Bors de stiuca

Bors de stiuca Legumele se curata, se spala si se taie in cubulete, apoi se pun la fiert in apa rece, cu sare si ulei.Stiuca se curata, se spala si se portioneaza, dupa care se adauga la ciorba atunci cand legumele sunt...[toata reteta]


Tacos

Tacos Carnea tocata si ceapa curatata si taiata marunt se pun intr-o tigaie fara grasime la calit pana cand carnea se deschide la culoare. Peste carne se toarna berea si se caleste circa 15 minute,...[toata reteta]


Ciorba de potroace

Ciorba de potroace Se fierb maruntaiele, taiate in bucati potrivite, impreuna cu morcovul, patrunjelul, telina, ceapa si orezul; Dupa ce a fiert carnea si zarzavatul, se adauga zeama de varza, fiarta in prealabil; Se...[toata reteta]


Crochete de cascaval

Crochete de cascaval Cascavalul se rade. Intr-o cratita se pun 50 g unt si 100 g faina dizolvata in 50 ml lapte si se pune pe foc mestecand continuu. Se adauga apoi treptat si restul de lapte. Se adauga sarea si piperul si...[toata reteta]


Salata de dovlecei cu oua

Salata de dovlecei cu oua Dovleceii si ceapa se curata de coaja, se spala si se scurg de apa. Ouale se pun la fiert, iar cand s-au racit, se taie felii rotunde. Dovleceii se dau pe razatoare, iar ceapa se taie pestisori.Se...[toata reteta]


Rosii picante

Rosii picante Rosiile se oparesc in apa clocotita foarte putin, se curata apoi de pielite, li se indeparteaza semintele, iar pulpa se toaca in cubulete. Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se curata, se spala, se toaca...[toata reteta]


Ciorba cu perisoare cu carne de vita

Ciorba cu perisoare cu carne de vita Se pune la fiert carnea cu os avand grija sa fie indepartata spuma; Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga zarzavatul ras pe razatoare sau taiat marunt; Separat se prepara perisoarele din carnea...[toata reteta]


Mojito Mix

Mojito Mix Amestecati suc de limete, zahar pudra si rom. Spalati limetele, taiati-le felii, apoi pasati-le. Tocati menta, pasati-o cu gheata pisata si incorporati-o. Completati cu sampanie. [toata reteta]


Salata cu morcovi cu marar

Salata cu morcovi cu marar Se amesteca sucul de lamaie, uleiul, usturoiul sarea si piperul intr-un bol de dimensiuni medii; Adauga morcovii, mararul si prazul; Lasa salata la rece pana cand trebuie servita. [toata reteta]


Melci in cochilie

Melci in cochilie Melcii proaspeti se oparesc cu apa calda si otet, se fierb timp de 10-15 minute, dupa care se racesc in apa rece cu otet. Cu ajutorul unei furculite, se scot melcii din cochilie, li se indeparteaza...[toata reteta]


Prepelita cu smantana

Prepelita cu smantana Se jumulesc, se parlesc pe flacara, se sterg, se scot intestinele, maruntaiele si plamanii si se arunca, oprind numai ficatul care se pune in prepelita curatata. Se taie prepelitele pe jumatate in lung,...[toata reteta]


Farfalle cu ciuperci

Farfalle cu ciuperci Pastele se fierb in apa cu sare. Ciupercile si ceapa se curata, se spala si se taie felii. Intr-o tigaie se pune untul la topit, se adauga feliile de ceapa si de ciuperci si se prajesc circa 5 minute....[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi