Bruschetta

Bruschetta Painea bagheta se taie in felii de circa 1 cm grosime, se stropeste cu putin ulei si se introduce in cuptorul incins circa 5 minute. Separat, intr-un vas se pun restul de ulei, usturoiul tocat marunt, 50 g de mozzarella taiata cubulete, rosiile taiate cubulete si patrunjelul tocat marunt, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca. Dupa ce s-a scos painea din cuptor, pe fiecare felie se aseaza cate o felie subtire de mozzarella, iar deasupra, compozitia de rosii obtinuta anterior. Feliile astfel aranjate se aseaza intr-o tava care se mai introduce in cuptorul incins, inca 3-4 minute pentru a se inmuia mozzarella, iar zeama aromata din compozitia de rosii sa fie absorbita de painea prajita.


4 portii

400 g paine bagheta
150 g mozzarella
200 g rosii
6 catei de usturoi
30 ml ulei de masline
1/2 leg de patrunjel
sare si piper alb

Pofta Buna !

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.