Barcute din oua

Barcute din ouaOuale se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare timp de 5 minute, apoi se racesc in apa rece si se curata de coaja. Apoi se taie in doua pe lungime si se scot galbenusurile.Intr-un vas, sprotul si galbenusurile se zdrobesc cu furculita, se condimenteaza, se adauga maioneza, se amesteca totul pana la omogenizare, dupa care se adauga zeama de lamaie, dupa gust.Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ou. Sunca si cascavalul se taie in felii triunghiulare cu care se orneaza ouale umplute in asa fel incat sa ia forma unor barcute cu vele.Se servesc pe platou sau farfurie, pe frunze de salata, ornate cu feliute de ardei sau lamaie.

Ingrediente

8 oua
100 g maioneza
1 cutie de sprot afumat
50 g cascaval
50 g sunca de Praga
1/2 lamaie

Pofta Buna !

Share

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.