Ciuperci umplute cu branza de vaci

Ciuperci umplute cu branza de vaci Ciupercile se spala, li se indeparteaza piciorusele, avand grija ca palarioarele sa ramana intacte, dupa care se pun la scurs. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt impreuna...[toata reteta]

Minitarte cu pere

Minitarte cu pere Ceapa verde se spala, se curata, se taie rondele si se prajeste intr-o tigaie cu ulei pana se ingalbeneste. Perele se spala si se sterg de apa, apoi se taie bucatele, se adauga peste ceapa...[toata reteta]

Rosii umplute cu ficatei

Rosii umplute cu ficatei Ficateii se spala si se scurg bine de apa, apoi se pun la prajit cu putin ulei si cu ceapa verde tocata, iar cand sunt gata se scot separat. Rosiile se spala, li se taie cate un capac in partea de sus,...[toata reteta]

Tartine cu mozzarella

Tartine cu mozzarella Aluatul de foetaj se intinde pe masa si se taie in dreptunghiuri de circa 5 cm latime si 7 cm lungime. Batoanele colorate de mozzarella se taie in doua. Pe fiecare dreptunghi din foetaj se pune cate putina branza...[toata reteta]

Crochete de cascaval

Crochete de cascaval Cascavalul se rade. Intr-o cratita se pun 50 g unt si 100 g faina dizolvata in 50 ml lapte si se pune pe foc mestecand continuu. Se adauga apoi treptat si restul de lapte. Se adauga sarea si piperul...[toata reteta]

Ciuperci cu ananas

Ciuperci cu ananas Ciupercile se spala, se scurg bine de apa, li se scot coditele si se pun la calit intr-o tigaie cu untul topit. Dupa ce s-au inmuiat putin ciupercile, se pun rondelele de ananas din compot si se condimenteaza....[toata reteta]

Pere cu bacon

Pere cu bacon Perele se spala, se sterg, se curata de coaja de sus in jos, lasand cate o banda de coaja, apoi se pun 10 minute la fiert in vin amestecat cu putina apa, dupa care se scurg si se racesc. Baconul se feliaza subtire, cascavalul se rade,...[toata reteta]

Ciuperci surpriza

Ciuperci surpriza Se spala ciupercile, se sterg, se scot piciorusele, se sareaza, se pipereaza fiecare palarie si se pune cate o bucatica de unt in interior. Se incinge cuptorul, se aseaza palariile intr-o tava si se lasa la cuptor...[toata reteta]

Omleta cu dovlecei

Omleta cu dovlecei Dovleceii se spala, se sterg, se taie in doua pe lungime, se pun intr-o cratita cu apa si putina sare si se lasa la fiert pana cand se pot patrunde cu furculita. Dovleceii fierti se scot din oala si se pun la scurs,...[toata reteta]

Oua a la Gasconne

Oua a la Gasconne Se fierb tari 4 oua, se curata de coaja, se lasa la racit si, apoi, se invelesc intr-un strat subtire de pasta de mici. Intr-un vas se bat cele 2 oua ramase, cu sare si piper,...[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10