Aperitiv frugal

Aperitiv frugal Crenvustii polonezi se fierb in apa 5 minute, apoi se racesc, iar salamul se curata de coaja. Salamul, polonezii si carnatii se feliaza subtire. Cascavalul se taie felii subtiri in forma de triunghi, se indeparteaza membrana de la toba, apoi se taie si aceasta in felii subtiri. Intr-un castron se amesteca mustarul cu uleiul de masline, iar la sfarsit se adauga si hreanul ras si se freaca circa 3 minute. Toate mezelurile si cascavalul se aseaza pe un platou, se presara de jur imprejur boia dulce, iar sosul de mustar cu hrean se stropeste pe deasupra.



4 portii

100 g salam
100 g polonezi
100 g carnati picanti
100 g toba
100 g cascaval
50 g mustar
20 g hrean
20 ml ulei de masline
2 g boia dulce

Pofta Buna !

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.